Doelstelling

Welkom op de website van

 

EHBO vereniging

Breda Centrum

 

Wij, EHBO vereniging Breda Centrum, zijn gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad

Doelstelling:

De kennis en vaardigheid van EHBO op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden om hulp te verlenen op elk gevraagd en ongevraagd moment.

 

Hoe:

Door het gehele jaar herhalingslessen te verzorgen, door het geven van nieuwe EHBO cursussen en door hulp te verlenen bij evenementen of grootschalige incidenten. Tevens door hulp te verlenen aan de medemens op elk moment, gevraagd en ongevraagd bij een ongeval als de EHBO'er hiervan kennis neemt. En door het geven van cursussen reanimatie en herhalingslessen reanimatie voor deelnemers die geen lid zijn van de EHBO-vereniging.

 

Doelgroepen:

Iedereen, die ouder is dan 16 jaar en een EHBO-diploma wil halen. Alle leden van de vereniging, die een geldig diploma hebben en deze geldig willen houden. Iedereen die interesse heeft en ouder is dan 16 jaar en opgeleid wil worden voor reanimatie die geen lid zijn van de EHBO-vereniging. Vervolgens deze personen, die al in het bezit zijn van een reanimatie-certificaat en die dit ieder jaar komen verlengen.

 

Activiteiten:

De vereniging is actief in het begeleiden van diverse evenementen, waaronder de intocht van Sinterklaas in Breda, ondersteuning tijdens diverse wielerwedstrijden, hockeytoernooien enz.

 

Volg ons op Facebook:

www.facebook.com/ehbobredacentrum